Pinterest
Youtube

Zuhanytálcák

A zuhanykabinhoz szorosan kapcsolódik a zuhanytálca. A legkülönlegesebb méretektől egészen a hagyományos 80x80-as zuhanytálcákig mindent megtalál nálunk. Anyagát tekintve lehet akril, lemez, vagy akár öntött műmárvány is. A kínálatban megtalálható előlapos és előlap nélküli 3-4 cm magas zuhanytálca.

 

Az akril zuhanytálcák tisztántartása

akril zuhanytálca

Az akril rendkívül gyakran használatos anyag zuhanytálcák, kádak készítése során. Tulajdonságai miatt vált gyakori alapanyaggá, hiszen egyszerű vele a munka. Könnyen formázható, a kádak, zuhanytálcák elkészítéséhez alumíniumformákat használnak, mely garantálja a tökéletesen pontos alakot.

 

Az akril zuhanytálcák és kádak fényes réteggel vannak bevonva, melynek előnye az egyszerű tisztántartás. Azonban a tisztítás során követhetünk el olyan hibákat, amelyek akár a zuhanytálcánk sérüléséhez is vezethetnek. A tisztítást során érdemes gél és folyékony állagú tisztítószert használnunk. Kerüljük el az olyan vegyszereket, amelyek maró hatással lehetnek akril zuhanytálcánkra. A szivacsok szemcsésebb, durvább fele is kárt tehet, megkarcolhatja és mattosabbá teheti az amúgy fényes felületet.

 

Tehát érdemes nagyobb figyelmet szentelni az akril kádra vagy zuhanytálcára, hogy sokáig dísze lehessen a fürdőszobának. Keressen fel minket elérhetőségeink egyikén és válassza fürdőszobájába a legmegfelelőbb zuhanytálcát kínáltunkból!

A legjobb árakért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: 06-1/555-14-90
E-mail: axo@axosaniter.hu

Vagy használja
Árajánlatkérő adatlapunkat