Pinterest
Youtube

Szerelvények - Radeco kandallók

  • Központifűtéses kandallóbetét szerelvények Központifűtéses kandallóbetét Tovább
  • Központifűtéses kandallókályha szerelvények Központifűtéses kandallókályha Tovább
  • Légfűtéses kanadllókályha szerelvények Légfűtéses kanadllókályha Tovább
  • Légfűtéses kandallóbetét szerelvények Légfűtéses kandallóbetét Tovább

Milyen kandallót válasszak?

Milyen kandallót válasszak?

Bizonyára Ön is álmodozott már arról, hogy milyen jó is lenne az őszi és téli, hideg estéket egy otthoni kandalló meleg tüzénél eltölteni. Mi a Radeco kandallókra esküszünk, mert változatos kivitelben és funkciókkal lehet hozzájutni ezekhez a kandallókhoz, és igény szerint mindenki megtalálhatja az optimális fűtési alkalmatosságot köztük. Íme néhány hasznos tanács, amely segíthet eldönteni, milyen kandallót érdemes választani.


A kandalló lehet nyitott vagy zárt tűzterű is. A nyitott tűzterű kandalló hangulatosabb, hiszen gondoljunk csak bele, milyen kellemes a téli hidegben hazaérni a kandalló melegére, a ropogó tűz zajára, az égő fa illatára. A fűtés hatásfoka nem tökéletes, mert a fa gyorsan leég és sokat kell szellőztetni is a friss levegő pótlása miatt. A zárt tűzterű kandalló ugyan kevésbé látványos, viszont van számtalan pozitívuma ennek a megoldásnak. Először is nem jut füst a lakásba, megoldható a külső égési levegőellátás, azaz a lakás levegőjétől függetleníthető, ezért sokkal jobb hatásfokot eredményez és egyenletesebb hőmérsékletet is lehet elérni általa.


Mindenkinek általános igénye, hogy a kandalló vonalvezetése, színhatása összhangban legyen a helyiség kialakításával, a berendezéssel. Radeco kandalló kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a modern-, a minimál illetve klasszikus stílus képviselői is, így garantáltan megtalálja az Ön igényeinek a legmegfelelőbbet! Lég- és központi fűtéses Radeco kandallók és kandallókályhák rendelhetőek kínálatunkból, méghozzá rendkívüli választékban! Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran, és minden felmerülő kérdésére válaszolunk!

A legjobb árakért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: 06-1/555-14-90
E-mail: axo@axosaniter.hu

Vagy használja
Árajánlatkérő adatlapunkat