Pinterest
Youtube

Radiátorok

A legtöbb fürdőszoba része a törölköző szárítós radiátor, melyek nem csak fűtőtestként, hanem design elemként is szolgálnak. A legkülönbözőbb méretekben és formákban találja meg nálunk, a hagyományosnak tekinthető fehértől, a króm felületűig. Ha Ön a króm radiátor mellett dönt, úgy ne feledkezzen meg róla, hogy akár 20-25%-al is kevesebb lehet a hő leadása, mint a hasonló paraméterekkel rendelkező fehér radiátoroknak.

A tökéletes radiátor kiválasztása fürdőszobájába

Fürdőszoba radiátor

A legtöbb embernek, mikor fűtés a téma, a hálószobai kialakítás jut eszébe, esetleg a konyha vagy más helyiség, ám a fürdőszoba általában a legutolsó helyen végez. Ennek legfőbb oka, hogy főként a nagyvárosokban a népesség igen magas arányban van jelen, ami arra késztette régebben a városvezetést, hogy minél több otthont teremtsen, ám ez helyszűkében sokszor egy szobára, kis konyhára, WC-re és egy zuhanyra korlátozódik, tehát nincs mindig hely külön fürdőszobai radiátor elhelyezésére.

A nagyobb lakásokban ugyanakkor, főként, amik már az elmúlt 40 év során épültek, kötelező elem a fürdőszobai radiátor, ám ezek többsége mára elavult kivitelnek számít, ezért érdemes mihamarabb korszerűsíteni őket. A törölköző szárítására is alkalmas radiátorok többsége olasz gyártmány, viszonylag mondhatni új fejlesztés, és kiválóan helytállnak a korszerű elvárásokkal szemben! Többféle kialakítás létezik, így bármilyen stílushoz tökéletesen igazodik, és bármekkora térben elhelyezhető, hiszen praktikus méretekkel rendelkezik!

Tekintse meg ajánlatainkat, és válasszon minőségi radiátoraink kínálatából!

A legjobb árakért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: 06-1/555-14-90
E-mail: axo@axosaniter.hu

Vagy használja
Árajánlatkérő adatlapunkat