Pinterest
Youtube

Kiegészítők

Általában csak a fürdőszoba befejezése után vesszük észre, hogy alapvető fürdőszobai kiegészítők hiányoznak, mint például a törölköző tartó, wc kefe tartó, vagy éppen a szappantartó. Mindezeket megtalálja nálunk a fenti gyártók között.

Hasznos fürdőszobai kellékekkel teljes a helyiség!

Hasznos fürdőszobai kellékekkel teljes a helyiség! A fürdőszobában viszonylag sok időt töltünk, mert többféle tevékenységre is használjuk ezt a helyiséget. Olyan tevékenységekre, mint a tisztálkodás, szépítkezés, testápolás, sőt, a relaxálás is ide tartozik. Éppen ezért érdemes időt szentelni annak, hogy teljes körűen berendezzük ezt a helyiséget is, és ne csak a lakószobákra fordítsuk figyelmünket.

A fürdőszobai kellékek úgyanúgy a fürdőszoba berendezésének szerves részét képezik, mint amennyire a bútorok, szaniterek vagy a dekoráció. De mi is tartozik pontosan a fürdőszobai kellékek kategóriájába?

Gondoljon bele, hogy mennyivel kényelmesebb és praktikusabb, ha van hová akasztani a törölközőt és az a tartó egy logikusan kijelölt helyre is kerül? A WC kefe nem az a használati tárgy, amit szívesen mutogatunk, de nem is kell, mert ma már mutatós WC kefe tartóba is rejthetjük. A szappanból többfélét is tarthatunk és használhatunk, de a közös bennük, hogy mindegyiknek megfelelő szappantartóra van szüksége.

Keressen minket bizalommal fürdőszobai kellékekért is, és rendeljen meg mindent egy helyről, amivel szeretné felszerelni a fürdőszobáját!

Új fürdőszoba? Végezze el az utolsó simításokat a fürdőszobai kiegészítők megvásárlásával!

Új fürdőszoba? Végezze el az utolsó simításokat a fürdőszobai kiegészítők megvásárlásával! Beköltözésre kész a ház? Minden elkészült, már csak az utolsó simításokat kell elvégezni? A fürdőszobával mi a helyzet? Készen van teljesen, vagy esetleg hiányzik még néhány dolog, például szép fürdőszoba kiegészítők?

Ha úgy érzi, még van mit alakítani a fürdőszobáján, hogy maradéktalanul olyan lehessen, mint amilyennek megálmodta, ne menjen tovább, nézzen körül webáruházunk kínálatában! Nagyon sokféle fürdőszobai kiegészítő közül válogathat, aki szeretné egységesebbé, stílusosabbá, praktikusabbá alakítani a fürdőszobáját. Olyan márkák termékei elérhetőek kedvező árakon és nagy választékban, mint a Tiger, Sapho vagy az Aqualine. Mindegy, hogy törölközőtartót, akasztókat, fogkefe- vagy szappantartót, csaptelepet keres, netán egy komplett infraszaunát képzelt el otthonába, nálunk megtalálja!

Nézzen körül nálunk, és forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén, hogy bővebb tájékoztatást kaphasson fürdőszobai kiegészítőinkről!

A legjobb árakért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: 06-1/555-14-90
E-mail: axo@axosaniter.hu

Vagy használja
Árajánlatkérő adatlapunkat