Pinterest
Youtube

Kiegészítők

Általában csak a fürdőszoba befejezése után vesszük észre, hogy alapvető fürdőszobai kiegészítők hiányoznak, mint például a törölköző tartó, wc kefe tartó, vagy éppen a szappantartó. Mindezeket megtalálja nálunk a fenti gyártók között.

Új fogkefe tartóra vagy kapaszkodóra lenne szüksége? Fedezze fel korszerű fürdőszobai kellékeink kínálatát!

Hasznos fürdőszobai kellékekkel teljes a helyiség! Az évek múlása, ahogy más használati tárgyakon, úgy a fürdőszobai kellékeken is meglátszik. Egy kopott, idejétmúlt fogkefetartó vagy szappanadagoló rendkívül lehangoló látványt nyújt, ráadásul egyes fürdőszobai kellékek még veszélyesek is, elég csak egy elöregedett kapaszkodóra gondolni. Ha nem szeretne tovább együtt élni az elhasználódott eszközökkel és újakra lenne szüksége, fedezze fel választékunkat és szerezze be az új fürdőszobai kellékeit!

Fürdőszobai kellékeinkkel nemcsak ismét komfortosabbá varázsolhatja a helyiséget, hanem sokkal ízlésesebb, korszerűbb körülményeket biztosíthat. Termékeink modern, igényes kialakításúak, amelyeknél már nemcsak a funkció, hanem az esztétikai tényezők is hangsúlyt kaptak. Felhasználásukkal szinte olyan érzete támadhat, mintha teljesen felújíttatta volna a helyiséget.

Ne kössön kompromisszumot az elhasználódott fogkefe tartókkal vagy kapaszkodókkal, szerezze be választékunkból a szükséges fürdőszobai kellékeit! A vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Hasznos fürdőszobai kellékekkel teljes a helyiség!

Hasznos fürdőszobai kellékekkel teljes a helyiség! A fürdőszobában viszonylag sok időt töltünk, mert többféle tevékenységre is használjuk ezt a helyiséget. Olyan tevékenységekre, mint a tisztálkodás, szépítkezés, testápolás, sőt, a relaxálás is ide tartozik. Éppen ezért érdemes időt szentelni annak, hogy teljes körűen berendezzük ezt a helyiséget is, és ne csak a lakószobákra fordítsuk figyelmünket.

A fürdőszobai kellékek úgyanúgy a fürdőszoba berendezésének szerves részét képezik, mint amennyire a bútorok, szaniterek vagy a dekoráció. De mi is tartozik pontosan a fürdőszobai kellékek kategóriájába?

Gondoljon bele, hogy mennyivel kényelmesebb és praktikusabb, ha van hová akasztani a törölközőt és az a tartó egy logikusan kijelölt helyre is kerül? A WC kefe nem az a használati tárgy, amit szívesen mutogatunk, de nem is kell, mert ma már mutatós WC kefe tartóba is rejthetjük. A szappanból többfélét is tarthatunk és használhatunk, de a közös bennük, hogy mindegyiknek megfelelő szappantartóra van szüksége.

Keressen minket bizalommal fürdőszobai kellékekért is, és rendeljen meg mindent egy helyről, amivel szeretné felszerelni a fürdőszobáját!

Új fürdőszoba? Végezze el az utolsó simításokat a fürdőszobai kiegészítők megvásárlásával!

Új fürdőszoba? Végezze el az utolsó simításokat a fürdőszobai kiegészítők megvásárlásával! Beköltözésre kész a ház? Minden elkészült, már csak az utolsó simításokat kell elvégezni? A fürdőszobával mi a helyzet? Készen van teljesen, vagy esetleg hiányzik még néhány dolog, például szép fürdőszoba kiegészítők?

Ha úgy érzi, még van mit alakítani a fürdőszobáján, hogy maradéktalanul olyan lehessen, mint amilyennek megálmodta, ne menjen tovább, nézzen körül webáruházunk kínálatában! Nagyon sokféle fürdőszobai kiegészítő közül válogathat, aki szeretné egységesebbé, stílusosabbá, praktikusabbá alakítani a fürdőszobáját. Olyan márkák termékei elérhetőek kedvező árakon és nagy választékban, mint a Tiger, Sapho vagy az Aqualine. Mindegy, hogy törölközőtartót, akasztókat, fogkefe- vagy szappantartót, csaptelepet keres, netán egy komplett infraszaunát képzelt el otthonába, nálunk megtalálja!

Nézzen körül nálunk, és forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén, hogy bővebb tájékoztatást kaphasson fürdőszobai kiegészítőinkről!

A legjobb árakért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: 06-1/555-14-90
E-mail: axo@axosaniter.hu

Vagy használja
Árajánlatkérő adatlapunkat