Pinterest
Youtube

Csaptelepek - Bugnatese

Bugnatese csaptelep: ami az Ön fürdőszobájából hiányzik!

Bugnatese csaptelep: ami az Ön fürdőszobájából hiányzik!

1950-ben Cipriano Marietta máig emlékezetes lépésre szánta el magát: megalapította a híres Bugnatese csaptelep gyárat. Ha másképpen dönt, mára egy kiváló termékeket gyártó céggel szegényebbek lennénk. A Bugnatese csaptelepeket a kiemelkedő minőség, a sokszínűség és mindenekelőtt az olaszokra oly jellemző ízlésesség és stílus jellemzi.


Ha olyan csaptelepet keres, ami cseppet sem hasonlít a tucat termékekre, ha Önt nem hagyja hidegen az egyediség és a szépség, akkor a Bugnatese csaptelepeket kereste! A Bugnatese csaptelepek között mindenféle stílust megtalál, de a legnagyobb választékban mégis a nosztalgikus csaptelepeket kínáljuk. Elegáns, modern, klasszikus vagy vintage az, amit keres? Nálunk megtalálja! A felületek tekintetében is széles választékot nyújtunk vásárlóinknak, ennek megfelelően bronz, arany, króm színben is vásárolhat csaptelepet, de akár Swarovski kristályokkal kirakott kezelőkarral is díszítheti fürdőjét.


Amennyiben a Bugnatese csaptelepeket választja, elérhetőségeinken felteheti kérdéseit, örömmel segítünk a döntésben!A Bugnatese csaptelep gyárat Cipriano Marietta alapította 1950-ben Olaszországban. Ennek a kiváló csaptelep gyártónak rendkívül széles a termékpalettája, melyben mindenkinél nagyobb választékban találhatunk nosztalgikus stílusú csaptelepet. Egyes családok esetében akár hat -féle felületből választhatunk, az aranytól a mattkrómon át, egészen a bronz színig. A Bugnatese gyár lehetőséget kínál különleges Swarovski kristályos kezelőkarok megvásárlására. Minden Bugnatese csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Az AXO saniter Kft. honlapján a Bugnatese csaptelepek teljes választékát megtalálja. A csaptelepek kiegészítőivel kapcsolatban érdeklődjön az elérhetőségeinken.

A legjobb árakért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: 06-1/555-14-90
E-mail: axo@axosaniter.hu

Vagy használja
Árajánlatkérő adatlapunkat