Pinterest
Youtube

Burkolatok

A fürdőszoba hangulatának egyik legmeghatározóbb pillére a burkolat. Ebben a kategóriában megpróbáltunk felsorakoztatni néhány általunk forgalmazott burkolat márkát, melyekben egyaránt szerepel csempe, padlólap. A felsorolt gyártók palettáján rengeteg stílusú burkolat található meg, ezért itt csak ötletadó hangulatképeket találhat.

Miért érdemes a csempét választani fürdőszobánk burkolására?

Miért érdemes a csempét választani fürdőszobánk burkolására?A fürdőszobába csempe illik, hiszen így szokás. Ez részben tényleg így van, hiszen a csempével megvédhetjük a falakat a víztől, számukra teljesen ártalmatlan az a néhány vízcsepp, ami zuhanyzás vagy a kézmosás okán éri őket. A csempe használatával a penészesedés esélyét is redukálhatjuk, ezzel megőrizve a helyiség tisztaságát, frissességét. Ezek mellett a fürdőszobába csempe segítségével hozhatjuk el azt az eleganciát és tartósságot, amire mindig is vágytunk. Ha valóban magas minőségű termékeket választunk, és odafigyelünk a rendszeres tisztításra, valóságos drágaköveivé válnak fürdőszobánknak a csempék.

A fürdőszoba megtervezésének egyik legközpontibb és legvitatottabb kérdései, hogy milyen csempét válasszon az ember, és annak segítségével mekkora magasságig burkolja le a falakat.

Máig sokak által követett példa a plafonig való csempézés, ez a stílus azonban még azokban a régi időkben alakult ki, amikor a csempe megléte egyfajta státuszszimbólum volt, és minél magasabban burkolta velük falait az ember, annál büszkébb lehetett a fürdőszobájára. Ma már érdemes praktikussági szempontokat követni, és az ajtókeretek magasságáig, nagyjából 210 cm-ig csempézni.

Ha ténylegesen időtálló, kifogástalan minőségű fürdőszobai csempéket vásárolna, bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

A legjobb árakért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: 06-1/555-14-90
E-mail: axo@axosaniter.hu

Vagy használja
Árajánlatkérő adatlapunkat