Pinterest
Youtube

Válasszon kategóriát!

Fürdőszoba felújítás olcsón? Szaniter áruházunkkal lehetséges!

Szaniter áruház

Egy lakás felújítása napjainkban igen sokba kerül. Nem csak a berendezések és az alapanyagok járnak magas költséggel, hanem a szakemberek munkáját is meg kell fizetni, ráadásul, mivel rengeteg a munka, a határidők is hosszúra nyúlhatnak. Annak, aki spórolni szeretne, a fürdőszoba felújítása előtt érdemes felkeresnie szaniter áruházunkat, ugyanis nálunk kedvező áron szerezheti be azt, ami a helyiségbe szükséges lehet.


Szaniter áruházunk nem csak jó áron kínálja a termékeket, hanem nagy választékban is: mosdóink, bidéink és WC-ink között biztosan megtalálja az Önnek tetsző megoldásokat. Ugyanakkor nálunk megtalálja a többi szükséges kiegészítőt is: burkolatok, csaptelepek, fürdőszoba bútorok, kádak, zuhanykabinok szintén kedvező áron kaphatóak!


Fürdőszoba felújítás előtt áll? Keresse fel szaniter áruházunkat, és szerezzen be mindent egy helyről, méghozzá olcsón! Érdemes velünk felvennie a kapcsolatot, hiszen ha a mi termékeink közül választ, sokat spórolhat!

A fürdőszoba, mint relaxációs helység

A fürdőszoba, mint relaxációs helység

A fürdőszobánk otthonunk egyik legintimebb helysége, mely nemcsak tisztálkodásra alkalmas, hanem egy forró fürdő segítségével ellazulhatunk, és egyúttal el is vonulhatunk a világ gondjai elől. Ez a helység egyben alkalmas arra is, hogy testünk mellett lelkünk felfrissülésével is foglalkozhatunk.


Hogy tudjuk mindezt megteremteni? Fontos szempont, hogy a fürdőszoba csempéje harmonikus színvilágot képviseljen, érdemes kicsit melegebb színek felé elmennünk, és igyekezzünk más, fürdőszobai kellékünket összehangolni a térrel. Továbbá nem tanácsos a wc-t a fürdőhelyiséggel összevonni. Egy harmóniában lévő fürdőszoba látképét nagyon szét tudja rombolni egy wc, ezért, ha nem tudjuk megvalósítani, hogy külön helységet tartsunk fent a wc kagyló számára, akkor igyekezzünk praktikusan, és esztétikusan kialakítani az elválasztást, takarást, utóbbit már egy zuhanykabin segítségével is megoldhatjuk, ugyanis egy gyors fürdéshez nem szükséges a relaxáció. Ezen kívül használhatunk erre a célra divatos tolóajtókat, különböző mintájú üvegfalakat, vagy akár egy derékig érő falat is, ami éppen eltakarja a wc csészét!


Ha szeretné, hogy fürdőszobája harmonikus térré váljon, keressen fel bennünket, és fürdőszobai termékeinkkel segítünk a relaxációs tér kialakításában!

Markslöjd lámpák skandináv stílusban!

A fürdőszoba, mint relaxációs helység

A fürdőszoba az a hely, ahol talán a legfontosabb az, hogy milyen a megvilágítás. Se a túl erős fény nem jó, mert bántja a szemet, sem pedig a túl gyenge, mert megnehezíti a készülődést. A Markslöjd lámpákban nem fog csalódni egyetlen vásárló sem, mert üvegezésük gondoskodik a határozott, mégsem szembántó fényről. A Markslöjd lámpák természetesen nem csak ettől a tulajdonságuktól annyira népszerűek, ha a fürdőszoba berendezéséről van szó.


Ezek a fényforrások valódi design lámpák, méghozzá a skandináv stílus autentikus képviselői. Ez a minimalista, természetközeli stílus még mindig nagyon sok követőt tudhat magáénak hazánkban is. Egyszerű, letisztult, mégis hatásos, látványos és semmivel sem összetéveszthető megjelenést kölcsönöz még a fürdőszobának is. Ha valaki nem csupán egy jól felszerelt, de egy stílusában is egyedi fürdőszobát szeretne az otthonába, akkor abból a Markslöjd lámpák sem hiányozhatnak! Különféle állólámpák, plafonra és falra szerelhető lámpák egyaránt szerepelnek a Markslöjd katalógusában, csak válassza ki, melyiket tudná elképzelni az otthonában!


Ha szeretne Markslöjd lámpát rendelni, keressen meg minket a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!

A legjobb árakért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: 06-1/555-14-90
E-mail: axo@axosaniter.hu

Vagy használja
Árajánlatkérő adatlapunkat