Pinterest
Youtube

Cégünkről

Cégünk a minőségi fürdőszobai felszerelések forgalmazására jött létre, melyeket a legjobb áron juttatunk el az Ön otthonába. Legfőbb célkitűzésünk a versenyképes, legkedvezőbb árak folyamatos biztosítása, rendkívül széles kínálatunk mellett.

Honlapunkon több mint 9 000 termék közül válogathat. A forgalmazott márkák között megtalálható mindaz, amiből Ön felépítheti álmai fürdőszobáját, az egyszerűtől a luxusig.

Tekintse meg termékeinket és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az üzletünkben kiállított termékek száma korlátozott, ezért kérjük érdeklődjön a megtekinthető termékekről! Csak bizonyos akciós termékeket tartunk raktáron. Azok a termékek, melyek vannak a nagykerben, 2-3 nap alatt megérkeznek. A szállítási határidő azokra a termékekre, melyek nincsenek raktáron Magyarországon előreláthatólag 4-6 hét. Bizonyos termékekre pedig akár 3-6 hónap is lehet.

Az oldalunkra feltöltött képek, minden esetben illusztrációk. Azok a tényleges formájukban, méretükben és szinükben eltérhetnek!

Az üzletünkben bankkártyával történő fizetés NEM lehetséges!

A folyamatban lévő megrendeléseket nem áll módunkban törölni, azokról termékeket lemondani nem lehetséges!!!

Számunkra fontos a megrendelések határidejének pontos betartása és a precizitás. Az AXO SANITER Kft. igyekszik MINDEN célcsoportot kifogástalanul kiszolgálni. Partnereink között megtalálhatóak magánszemélyek, cégek, kivitelezők, belső építészek, lakberendezők, építőipari szakemberek.

Várjuk kedves vásárlóinkat!

Forduljon hozzánk bizalommal és vásároljon nálunk!

Design Önnek is!

A fürdőszoba manapság nem csupán a tisztálkodás semleges színhelye, hanem ugyanolyan létjogosultsága van arra, hogy designos legyen, mint például a nappalinak vagy a hálószobának. Egy fürdőszoba belső is viselheti személyiségünk és ízlésünk nyomait, nem kell, hogy unalmas vagy jellegtelen legyen. Azonban az átlagos szaniter boltok kínálatában sok esetben pont ilyen fürdőszobabútorokat találunk.

Amennyiben Ön nem éri be az átlagossal, hanem valóban különleges fürdőszobai kiegészítőkre vágyik, akkor máshol kell keresgélnie. Nézzen körül szaniter áruházunkban, és válogasson szebbnél-szebb fürdőszoba bútorainkból, kiegészítőinkből! Kínálatunkban a hagyományos darabok mellett a fürdőszoba design kiemelkedő modelljeit is megvásárolhatja. Ezek a darabok minőségi alapanyagaiknak és aprólékos kivitelezésüknek köszönhetően a formatervezés remekeinek számítanak és minden igényes fürdőszoba méltó díszévé válhatnak.

Válogasson szaniter áruházunkban! Keressen minket a megadott elérhetőségeinken és rendezze be fürdőszobáját minőségi, designos darabokkal!

szaniter áruház