Pinterest
Youtube

Cégünkről

Cégünk a minőségi fürdőszobai felszerelések forgalmazására jött létre, melyeket a legjobb áron juttatunk el az Ön otthonába. Legfőbb célkitűzésünk a versenyképes, legkedvezőbb árak folyamatos biztosítása, rendkívül széles kínálatunk mellett. Fürdőszoba szalon Budapesten, a XIII. kerületben!

Honlapunkon több mint 11 000 fürdőszoba termék közül válogathat. A forgalmazott márkák között megtalálható mindaz, amiből Ön felépítheti álmai fürdőszobáját, az egyszerűtől a luxusig. Fürdőszoba bemutatóterem minden igény kielégítésére.

Tekintse meg termékeinket és vegye fel velünk a kapcsolatot !

Várjuk szeretettel közel 300 m2-es budapesti bemutatótermünkben ahol a csempéktől-járólapoktól kezdve minden szaniter termék megtalálható, legyen az zuhanykabin, kád, fürdőszobabútor, csaptelep vagy akár jakuzzi. Kiállított fürdőszoba termékek: Amazonas fürdőszobabútorok kiállítva, Tboss fürdőszoba bútorok kiállítva, Sapho bemutatóterem, Radaway zuhanykabinok kiállítva, M-Acryl kád kiállítva, Wellis bemutatóterem, Mylinespa Arezzo White szabadon álló fürdőkád kiállítva.

Csak bizonyos akciós termékeket tartunk raktáron. Azok a termékek, melyek vannak a nagykerben, 2-3 nap alatt megérkeznek. A szállítási határidő azokra a termékekre, melyek nincsenek raktáron Magyarországon előreláthatólag 1-6 hét.

Az oldalunkra feltöltött képek, minden esetben illusztrációk. Azok a tényleges formájukban, méretükben és szinükben eltérhetnek!

Az üzletünkben bankkártyával történő fizetés NEM lehetséges!

A folyamatban lévő megrendeléseket nem áll módunkban törölni, azokról termékeket lemondani nem lehetséges!!!

Számunkra fontos a megrendelések határidejének pontos betartása és a precizitás. Az AXO SANITER Kft. igyekszik MINDEN célcsoportot kifogástalanul kiszolgálni. Partnereink között megtalálhatóak magánszemélyek, cégek, kivitelezők, belső építészek, lakberendezők, építőipari szakemberek.

Várjuk kedves vásárlóinkat!

Forduljon hozzánk bizalommal és vásároljon nálunk!

Design Önnek is!

szaniter áruház

A fürdőszoba manapság nem csupán a tisztálkodás semleges színhelye, hanem ugyanolyan létjogosultsága van arra, hogy

designos legyen, mint például a nappalinak vagy a hálószobának. Egy fürdőszoba belső is viselheti személyiségünk és ízlésünk nyomait, nem kell, hogy unalmas vagy jellegtelen legyen. Azonban az átlagos szaniter boltok kínálatában sok esetben pont ilyen fürdőszobabútorokat találunk.

Amennyiben Ön nem éri be az átlagossal, hanem valóban különleges fürdőszobai kiegészítőkre vágyik, akkor máshol kell keresgélnie. Nézzen körül szaniter áruházunkban, és válogasson szebbnél-szebb fürdőszoba bútorainkból, kiegészítőinkből! Kínálatunkban a hagyományos darabok mellett a fürdőszoba design kiemelkedő modelljeit is megvásárolhatja. Ezek a darabok minőségi alapanyagaiknak és aprólékos kivitelezésüknek köszönhetően a formatervezés remekeinek számítanak és minden igényes fürdőszoba méltó díszévé válhatnak.

Válogasson szaniter áruházunkban! Keressen minket a megadott elérhetőségeinken és rendezze be fürdőszobáját minőségi, designos darabokkal!

 

Fedezze fel szaniter áruházunk kínálatát bemutatótermünkben!

Fedezze fel szaniter áruházunk kínálatát bemutatótermünkben!Az elmúlt években vállalkozásunk folyamatos átalakuláson, fejlődésen ment keresztül, amit elsősorban ügyfeleinknek köszönhetünk, így most szaniter áruházunk életében ismét egy fontos fordulóponthoz érkeztünk!

Mostantól fürdőszobai termékeinket ügyfeleink nemcsak online tekinthetik meg, hanem személyesen is, mégpedig fürdőszobai bemutatótermünkben, amit 2017. októberében nyitottunk meg. Nemcsak a fejlődés szempontjából tartottuk fontosnak, hogy személyesen is megtekinthetővé váljanak termékeink, hanem ügyfeleink miatt is, hiszen a vásárlás szempontjából igencsak mérvadó, hogy a vevő által kiválasztott fürdőszobai termék milyen a valóságban.

Bemutatótermünkben számos fürdőszobai termék márkái között nézelődhetnek érdeklődőink, a modern és a klasszikus formák szerelmesei egyaránt megtalálhatják azokat a kiegészítőket, berendezéseket, melyek megalapozzák az egyéni ízlésnek megfelelő fürdőszobát!

Ha kinézett online katalógusunkból néhány fürdőszobai terméket, most itt a lehetőség, hogy élőben is megtekinthesse bemutatótermünkben! Várjuk szeretettel!

 

Fürdőszoba bemutatóterem: a saját szemével kell látnia!

Fürdőszoba bemutatóterem: a saját szemével kell látnia!Fürdőszobát berendezni éppen olyan izgalmas feladat, mint egy nappalit vagy hálószobát. Eldönthetjük, hogy milyen stílusú bútorokat szeretnénk, modernet, rusztikusat vagy éppen romantikusat. Kiválaszthatjuk azt is, hogy milyen legyen az új fürdőszobai kellékek színvilága, egyszerű és klasszikus fehér vagy inkább valamilyen élénk árnyalattal megbolondított összképet képzelünk el. Aztán ott vannak még a szaniterek, ebben a tekintetben ma már nagyon sokféle dizájnból és alapanyagból lehet válogatni, minden pénztárcához és igényhez találunk olyat, ami passzol.

Ám valamennyi esetben közös, hogy mindenki szeretné látni, hogyan is nézne ki a valóságban az új, megálmodott fürdőszoba. Ennek érdekében ne hagyja ki fürdőszoba bemutatótermünket, ami nemrég nyílt, és ahol teljes valójukban megismerheti termékeinket. Megfoghatja, körbejárhatja szanitereinket, elképzelheti, hogyan festenének fürdőszobájában és személyesen is kérdezhet róluk!

Látogasson el fürdőszoba bemutatótermünkbe, és fedezze fel szaniter áruházunk kínálatát személyesen is!